El 1940, el meu avi Joaquim Tarragó Bescós, tècnic expert en colorants tèxtils, va establir el seu propi negoci familiar, registrant-lo legalment amb el seu mateix nom, i comercialment amb el de Productes Tintolina Tarragó.

Els productes principals eren tints tèxtils per a ús domèstic, que en una època de postguerra solucionaven la manca de mitjans per comprar nous vestits a les famílies. Els restauradors de color per a calçat eren el segon grup important de productes de la nova empresa.

A principis dels anys 60, el meu pare, Joaquim Tarragó Gràcia, es va fer càrrec del negoci familiar, orientant-lo principalment a desenvolupar més àmpliament la gamma de productes per al calçat. En aquesta època va crear la tintura en base aquosa, que a part de reparar permetia canviar el color, i que encara avui en dia segueix sent un producte molt important de la nostra gamma.

El negoci familiar, en aquells anys, havia passat del nom del meu avi al del meu pare.

Va ser el 1984, que el meu pare em va transferir la direcció del negoci, i aquest va passar a convertir-se, per primera vegada, en una empresa Societat Anònima. En aquesta tercera etapa es va produir el desenvolupament de l’empresa a escala internacional.

Fins l’any 2008 el creixement a escala global va ser molt important i es va desenvolupar una de les més completes gammes de productes per a la cura del calçat del mercat. Va ser entre aquell any i el següent que es va tancar un acord de venda d’aquella Societat Anònima a un grup estranger.

Des de llavors, amb la implicació de la quarta generació de la família, seguim donant forma al present i al futur de la nostra antiga tradició, a través de la nostra empresa 100% familiar TRG Bestnets SL.

Benvinguts a TRG BESTNETS

Joaquim Tarragó Llobet,
en nom de les quatre generacions de la família Tarragó